Redirecționează 20%

VINO ALĂTURI DE NOI SĂ CONSTRUIM ÎMPREUNĂ CASE, COMUNITĂȚI ȘI SPERANȚĂ!

Poți susține proiectele Habitat for Humanity România printr-o sponsorizare de până la 20% din impozitul pe profit. Procedura nu implică niciun cost pentru compania ta.

Devenind partenerul nostru, ne poți ajuta să ne continuăm proiectele și să ne îndeplinim planurile de viitor. Dacă compania ta are profit și plătește impozit, ne poți sponsoriza, iar suma aferentă se scade direct din impozitul datorat statului.

Companiile pot direcționa către organizații non-profit, în baza unui contract de sponsorizare, 20% din impozitul pe profit în limita a 0,75% din cifra de afaceri, cu plata până la data de 31 decembrie 2020.

Facilitățile fiscale cu privire la sponsorizări sunt reglementate prin Art. 25, aliniatul 4, litera i, Noul Cod Fiscal.

Consultă aici cadrul legal care permite folosirea facilității fiscale de către companiile plătitoare de impozit pe profit. Aici dovada înregistrării Asociației Habitat for Humanity România în Registrul Unic al Entităților/ Unităților de Cult.

Calculator sponsorizare

Folosiţi calculatorul de mai jos pentru a determina suma maximă pe care o puteţi deduce din impozit. Puteţi dona și sume mai mari, surplusul fiind eșalonat pe lunile următoare conform aceluiași sistem de calcul.

Puteți direcționa:

0.00 RON

Profit impozabil:
Înainte: 0.00 RON
După: 0.00 RON
Impozit:
Înainte: 0.00 RON
După: 0.00 RON

 

Contract de sponsorizare

După ce aţi calculat suma sponsorizată, vă rugăm sa completaţi datele companiei dvs. pentru a genera un contract.

Alternativ puteți descărca contractul în format editabil pentru a-l completa manual.După ce ai completat și semnat contractul, trimite-l, te rugăm, prin e-mail:

violeta.rusu@habitat.ro | 0722644394

daniel.mihalache@habitat.ro | 0722587609