Totul începe acasă II

Habitat for Humanity România în parteneriat cu ENGIE vor reabilita și vor eficientiza energetic casele de la SOS Satele Copiilor de pe Calea Floreasca, București.

Sprijinul oferit comunității SOS Satele Copiilor continuă, după ce în perioada 2013-2015, Habitat for Humanity România și ENGIE au reabilitat și eficientizat energetic cele 12 case sociale din curtea SOS Satele Copiilor. Proiectul a oferit condiții adecvate de locuit și de învățare pentru 134 de beneficiari (copii, părinți sociali și asistenți sociali), și a adus asociației SOS Satele Copiilor economii de aproximativ 20.000 EUR pe an la factura de energie.
Implicarea Habitat for Humanity România în proiect constă în instalarea panourilor fotovoltaice care vor produce energia necesar întregului sat SOS din București, în linie cu strategia ENGIE de reducere a consumului de energie. De asemenea, un alt obiectiv al proiectului este reabilitarea și eficientizarea energetică a două clădiri pentru a fi tranformate în spații pentru educație și terapie. Beneficiarii proiectului sunt 400 de copii fără sprijin parental sau aflați în situații de risc care fac parte din comunitatea SOS Satele Copiilor.

Urmărește filmul de dedicare a proiectului de reabilitare și eficientizare energetică din anul 2015:

Galerie foto